Engaging Employee Interaction

Creëer en gebruik zinvolle werknemersinteracties en data als basis voor op maat gemaakte HR-acties en een geweldige Employee Journey

Realtime Listening

Weet wat er leeft in de organisatie door kleine surveys, die continu en gericht worden uitgezet. Vraag door waar zinvol en voorspel problemen waardoor veel kosten zijn te besparen. Beepp biedt een unieke geïntegreerde tool voor continuous listening, predictive people analytics, employee experience en engagement surveys.

Engaging LEARNING

Bouw gemakkelijk een visueel aantrekkelijke e-learning in behapbare onderdelen. Verdeel de trainingen over een periode voor maximale kennisretentie en motiveer door complimenten en spelelementen zoals punten, badges en certificaten.

Accelerated Onboarding

De Beepp pre- en onboarding tool voorkomt verloop en creëert fans. We bieden een individueel afgestemde beleving, waardoor medewerkers zich snel thuis voelen en succesvol aan de slag gaan.

Inclusive Participation

Betrek medewerkers op een slimme manier in beslissingen, geef ze eenvoudig een stem en groei samen naar nieuwe hoogtes. Een krachtige tool voor een open feedback cultuur, waarmee je gemakkelijk door iedere verandering vaart.

continuous Feedback

Creëer een positieve feedback cultuur, waarmee medewerkers en organisaties zich kunnen ontwikkelen. Stimuleer het geven van complimenten en het delen van goede suggesties.

Zinvolle Communication

Krijg grip op interne communicatie en informatievoorziening, zodat wat belangrijk is beter toegankelijk is en wordt gezien.