Zinvolle Communication

Krijg grip op interne communicatie en informatievoorziening, zodat wat belangrijk is beter toegankelijk is en wordt gezien.

Zinvolle Communication

Krijg grip op interne communicatie en informatievoorziening, zodat wat belangrijk is beter toegankelijk is en wordt gezien.

Zinvolle Berichten

Deel successen, vacatures, belangrijke wijzigingen, mededelingen en zet positieve en energie-creërende challenges uit. Zorg dat alleen de zinvolle berichten worden gedeeld, zodat belangrijke zaken niet verdwijnen in een overload aan informatie en minder zinnige communicatie. Koppel de chatfunctie aan deze zinvolle berichten, zodat chats over onderwerpen gaan die de medewerkers en de organisatie verder brengen.

Toegankelijke Informatie

Alle belangrijke berichten, trainingen en documenten zijn ook toegankelijk via ons gebruiksvriendelijke zoekprogramma. Hiermee kunnen gebruikers op één plek eenvoudig informatie terugvinden. We zijn hiermee een verfrissend alternatief voor een intranet.

Berichten Uit Andere Apps

Belangrijke berichten en notificaties uit andere applicaties kunnen op de tijdslijn van Beepp worden weergegeven, zodat medewerkers deze niet over het hoofd zien. Door buttons toe te voegen is het mogelijk om te navigeren naar een onderdeel van een andere applicatie, waardoor voor medewerkers één centraal overzicht ontstaat.

Post Creator

Creëer eenvoudige berichten over ieder gewenst onderwerp. Plan de berichten op de tijdslijnen van zelf te definiëren groepen. Video, buttons, chatfuncties, bijlagen, GIFs en links maken het mogelijk allerlei soorten berichten te creëren.